Home Contact Nieuws Links
 
Introductie
Sekszorg
Werken via FleksZorg

 

Zelfstandig werken als seksverzorgende. Iets voor jou ?
FleksZorg is voortdurend op zoek naar spontane enthousiaste mensen (m/v). Het maakt niet uit waar je woont in Nederland en of je hetero, homo of biseksueel bent . Ook hoef je geen fotomodel te zijn, opleiding in de zorgsector of ervaring in de seksbranche te hebben om mensen met een beperking liefdevol te kunnen ondersteunen in hun behoefte naar erotiek, intimiteit en/of seks. Als je affiniteit met de zorgsector hebt, het hart op de goede plek, zelfstandig kan werken en bereid bent seksuele handelingen te verrichten bij mensen met een beperking …. wij leggen graag de mogelijkheden in jouw situatie uit.


Wat betekent het om als freelancer te werken via FleksZorg?
Als je besluit om via FleksZorg te gaan werken dan ben je niet in loondienst.
Je gaat werken als zelfstandig ondernemer / freelancer.
Een verschil met het werken in loondienst is dat je als freelancer bewust
kiest voor de aan jou aangeboden zorg, afgestemd op jouw beschikbare tijd én voor- maar zeker ook afkeuren.

- Een hoge uurvergoeding. Het tarief dat je ontvangt voor één uur
verwen-/snoezelzorg is minimaal € 99,00
- Vrijheid, creativiteit, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid


Hoe werkt het:
Aanvragen voor sekszorg kunnen via allerlei kanalen bij ons terecht komen; clienten zelf maar ook familie, begeleiders of doorverwijzers als artsen en seksuologen vinden hun weg naar FleksZorg vaak via mond op mond reclame of via internet

Na een aanvraag gaan wij naar de cliënt om samen met hem/haar te inventariseren welke vorm van zorg precies nodig is, wat de wensen en voor- en afkeuren zijn. Op basis van deze informatie nemen we contact op met de verzorgende die het meest geschikt lijkt om de zorgvraag in te vullen.

FleksZorg werkt alléén samen met (seks)verzorgenden die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en in het bezit zijn van een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering kan via informatie van FleksZorg worden afgesloten.


De financiën:

De gewerkte uren/diensten declareer je door middel van door jouw client(en) ondertekende declaratiebriefjes. Als freelancer ben je samen met je cliënt verantwoordelijk voor het correct invullen en opsturen/inleveren hiervan. FleksZorg zorgt voor het maken en versturen van de factuur naar de client of diens betalende organisatie/instelling.

Werken als zelfstandige lijkt ingewikkeld maar in de praktijk valt dit erg mee. Er zijn 2 belastingtechnische mogelijkheden:
- Je werkt als zelfstandig onderne(e)m(st)er of
- Je ontvangt inkomsten buiten dienstbetrekking en werkt als freelancer.


www.noab.nl is de website van een vereniging (orde) van administratie en belastingdeskundigen waar je meer informatie hierover kan vinden. Ook kan je advies vragen aan je eigen adviseur of ons vragen naar een betrouwbare adviseur die veel ervaring heeft met freelancers in de verpleging/verzorging

Tijdens een (inschrijf)gesprek zullen we je graag verder informeren over het werken als freelancer. Voor het gesprek en inschrijving betaal je € 60,00 (incl. btw) als administratiekosten, contant te voldoen.

FleksZorg is een landelijke organisatie met een kantoor midden in het land gelegen in Lienden.


Wil je de uitgebreide freelance informatie ontvangen of een afspraak maken voor een inschrijfgesprek e-mail dan naar info@flekszorg.nl of bel naarAltijd meenemen naar het inschrijfgesprek:
- Curriculum Vitae (C.V.) (opleidingen, interesses, arbeidsverleden)
- kopie van je geldig paspoort of identiteitskaart
- recente !! pasfoto
- Evt. diploma's / certificaten m.b.t. zorg
- Je e–mail adres, telefoon- en/of mobiele telefoonnummer.
- 2 referenties
- VAR (verklaring arbeidsrelatie) als je die al hebt m.b.t. (aanvullende) thuiszorg