← Vorige pagina
Brief van cliënt
30 december 2022


8 december 2022


Beste mensen,

Graag zou ik jullie willen bedanken voor het verrichten van jullie dienstverlening. Ik wil graag stilstaan bij de impact hiervan op mijn leven. Ik ben erg eenzaam in mijn dagelijkse leven als gevolg van fysieke beperkingen.

Door mij aangesloten te hebben bij FleksZorg voel ik mij minder eenzaam en merk ik dat de diensten die worden verleend bijdragen aan mijn geluk en mijn lichamelijk en geestelijk welbevinden.

Ik ervaar de afspraken als enorm fijn en prettig, ze geven mij het gevoel dat ik leef en dat ik opbloei. De afspraken zorgen ook voor minder spasticiteit en daardoor minder fysieke ongemakken. Ze geven me ook een stukje geestelijke stimulans en zingeving.

Ik kijk al weken voor een afspraak ernaar uit, omdat ik weet dat mijn leven weer een ‘boost’ krijgt en dat het daardoor weer meer de moeite waard wordt.

Ik doe zo ook nieuwe ervaringen op, waar mensen met een beperking niet zo makkelijk ervaring mee kunnen opdoen. En dat is heel fijn.

De afspraken dragen eraan bij om me een volwaardig mens te voelen en geestelijk sterker.

Helaas speelt het financiële aspect ook een rol, waardoor het maar een keer per maand mogelijk is om een afspraak te plannen. Maar ik wil vooral laten weten dat ik de afspraken iedere cent waard vindt omdat ze zo bijdragen aan mijn geluk. Ik hoop dat jullie daarbij willen stilstaan en dat jullie je daar bewust van zijn.

Naast de impact op mij persoonlijk, zie ik ook de maatschappelijke impact van jullie dienstverlening: het gaat om een levensbehoefte die wordt vervuld. Voorheen was ik er niet echt van doordrongen dat seks ook een eerste levensbehoefte is. Door toedoen van FleksZorg heb ik dat nu ervaren.

Wat ik waardeer is het enthousiasme waarmee jullie je diensten verlenen en dat jullie je best doen er een leuke afspraak van te maken. Waar ik enorm blij om ben, is dat ik door jullie iemand kan ontmoeten die past mijn wensen: iemand met humor, die lief is en met enthousiasme aanwezig is. Jullie houden rekening met mijn leeftijd. Ook dat vind ik fijn.

Ik vind het belangrijk in de afspraak dat ik ook iets kan teruggeven, zodat het ook fijn is voor de ander. Dus vind ik het prettig als jullie ook dingen aan mij vragen en als er dus wederkerigheid is. Dat ervaar ik ook en daarom ben ik zo tevreden.


Met vriendelijke groet,

Sven 
FleksZorg
Sekszorg, voor mensen met een beperking

info@flekszorg.nl