← Vorige pagina
Terugblik Verzorgende 2022
31 december 2022


We gaan 2023 bijna inluiden en ik wilde nog even terugblikken op mijn FleksZorg werkzaamheden in 2022! Ik heb afgelopen jaar weer heel veel mensen blij mogen maken met mijn bezoekjes. Ik heb gezien dat cliënten hebben geworsteld, gehuild, pijn hebben gehad, schaamte hebben gevoeld en verward zijn geweest. Ik heb alles ingezet om deze cliënten een warme, liefdevolle begeleiding te geven en te laten opbloeien. Dat heeft me energie gekost, soms blauwe plekken opgeleverd, spierpijn gegeven en zelfs plukken haar gekost. Toch doe ik niets liever dan mezelf in de vuurlinie te zetten voor deze mensen.

Ik heb dit jaar opnieuw gezien wat mijn inspanningen opleveren en dat is het mooiste wat er is: dankbare cliënten die zich gewaardeerd voelen en ook zichzelf weer de moeite waard vinden door mijn fysieke affectie.
Ik heb gezien dat ze van schaamte naar comfort gingen, van pijn naar een hoogtepunt, van verwarring naar berusting, van huilen naar gieren en van presteren naar genieten. Ik zag zelfvertrouwen groeien, moed om te experimenteren met genderidentiteit ontstaan en ik heb trauma's overwonnen zien worden. Niet alleen tijdens de afspraken maar de effecten werkten ook door in het dagelijks functioneren. Meer sociale interacties, meer vrolijkheid, meer beweging, minder pijn, meer rust.

Dit werk kan ik doen omdat jullie dit mogelijk maken! En dat mag best gezegd worden. Ik ben jullie zo dankbaar voor de bemiddeling, planning, begeleiding, uitbetalingen, aandacht en tijd die jullie investeren in mij. Ik ben echt heel tevreden om voor FleksZorg te mogen werken! Jullie hebben voor mij in 2022 maar liefst:

  • 169 afspraken bemiddeld en uitbetaald
  • 508 mailtjes verzonden
  • 20 nieuwe cliënten aangedragen
  • 45 vaste cliënten structureel ingepland

Dankjewel daarvoor! Dit werk is me op het lijf geschreven en ik wil het, zo lang als ik kan, blijven doen. Jullie zitten dus voorlopig nog wel even aan me vast.  Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling en goede start van 2023!
FleksZorg
Sekszorg, voor mensen met een beperking

info@flekszorg.nl